Rólam mondták

A megoldás mindig a részletekben rejlik, és Lilla erre hívta fel a figyelmet, mely meg is hozta a sikert. Közvetlen és kedves, könnyen kialakul a bizalom irányába. Rendszeresen keresem a posztjait Instagramon, melyek segítséget, megerősítést adnak. Nekem sokat segít, köszönöm!

“Én csak Lilla Instagram posztjait olvasom, konzultációra nem volt szükségünk. Nekünk nagy segítség volt az altatási rutinja, kisebbik lányommal hasonlóan építettem fel. Rutin lemegy, és 5 percen belül el is alszik az ágyában. Bárhol, bármikor! Illetve Lilla ösztönzésére merem most a picit kint is letenni a földre, hadd mozogjon szabadon. Pedig még csak kúszik. Szóval millió köszönet érte!”

„Nagyon kedves és rövid időn belül értékes választ küld annak, aki megkeresi üzenetben. Tanácsai hasznosak, és mivel ő is éppen friss anyuka, úgy érzem még jobban átérzi a hozzá fordulók problémáit.”

„Egy instagramos nyereményjátékban nyertem Lillától egy személyes tanácsadást, már nagyon vártam, hogy eljöjjön, mert eléggé káosz volt az életünk. Egy kedves, tapasztalt, megértő és segíteni akaró embert ismerhettem meg a személyében, aki tényleg gyakorlati tanácsokkal és teljes támogatással tudott végig vezetni a változás útján! Már aznap mikor elment jobb volt az éjszakánk és néhány hét alatt gyökeres változások történtek, ami addig csak távoli álomnak tűnt. Szívből ajánlom Lillát minden elkeseredett anyukának, aki aludni szeretne”

“Nagyon sok hasznos tanácsot kaptunk tőle, úgy, hogy az összessel azonosulni tudtunk, egyik sem zökkentett ki bennünket a komfortzónánkból. Nem csak alvás témában, hanem a hétköznapi nehézségekben is segítség volt a konzultáció, illetve azóta is akármikor írok, kapok választ és segítséget. Az eredmény: jó alvás, jobb alvás, szuper napirend és kiegyensúlyozottabb hétköznapok! Hálás vagyok!”

“Napirenddel kapcsolatban kerestem meg Lillát, épp váltásban voltunk és nehéz időszak volt mögöttünk. Sokat segített, nem erőltetve semmit, és a szélsőséges módszereket kerülve. Ritka az ilyen szakember! Kiemelem hogy SZAKember! Azóta is tartjuk a kapcsolatot, bármilyen kérdésem van segít. Nagyon köszönöm!”

“Lilla oldalára éppen a legjobbkor találtam. A kislányom nagyjából 1 hónapos lehetett, így már az elejétől kezdve Lilla posztjai segítettek eligazodni alvás és gyereknevelés témában. Többször előfordult, hogy elveszettségemben írtam neki és ő mindig válaszolt és mindig be is jött, amit tanácsolt! Már több barátnőmnek ajánlottam Őt!”

“Fél éve két kérdéssel fordultunk Lillához: 1) az esti altatás minden este 1 óra volt, mi pedig kimerültünk 2) a kétévesünk ráállt az este 22:00-23:00 közötti elalvásba, de ugyanúgy 6-kor ébredt, mint mindig – ebben meg ő fáradt el. A konzultáció után lelkesen követtük minden szavát, 1 hét alatt (!!!) oldódott meg mindkét probléma. Ez 6 hónapja volt, azóta beszokott bölcsibe és megszületett a kistesója is, egyik esemény se borította fel az alvását, pedig időközben még szobatiszta is lett! Hálánk örökké üldözi!”

“Talán így az online térben a legnehezebb kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok a posztjaiért, konzultációért és a privát beszélgetésekért. Mert Iszonyat Hálás Vagyok! Már a szülésem előtt lapozgattam a posztokat, mert azt sem tudtam mifán terem az altatás, majd ahogy megszületett a lányom kezdett értelmet nyerni amit olvastam bennük, a highlightok közt lapozgattam a korának megfelelő kérdéseket amik mindig a segítségünkre voltak, ha hirtelen nem tudom mi is van most velünk. Amikor éreztem, kell a segítség kifejezetten ránk szabva, akkor jött szóba a konzultáció. A kisugárzása, a szakmai hozzáértése és mind ezek mellett az, hogy Ő maga is anya nekem teljesen hitelessé tette, hogy átérzi milyen az, amikor semmi nem jó. Nem próbált meg olyat erőltetni, ami az adott gyerkőcnél, helyzetben nem releváns. A tanácsok amiket adott olyanok voltak, mint egy gépezetben helyére csavarni egy-egy kilazult csavart. Meghúztuk és már mennek is. 1-2 hét alatt érezhető volt a változás amire a lányomnak és nekünk is szükségünk volt. ”

“Már rengeteget tanultunk tőle az Instagram posztokon és storykon keresztül, próbáljuk tartani a rutint! Imádjuk a pucér perceket, a levegőn alvást, a vesztibuláris ingert nappali alvások előtt.”

“Bár már a konzultáció előtt is rengeteg tanácsot követtem, aminek köszönhetően a nappali alvások szuperül mentek, a személyes tanácsaival olyan dolgokat értünk el amit azt hittük sosem fogunk. Általában fél óra alatt alszik mindkét gyermek, nincs hiszti, a játszmázásokat meg tudjuk fogni. Ha minden tipp le van követve az éjszakák is fényévekkel jobbak.”

“Én követem egy jó ideje az Instagramon, nagyon hasonló korúak a gyerekeink. Többször jött már pont jókor pont jó poszt nagyon fontos üzenettel – olyan témákról is mesél és ír, amiről más baba alvással kapcsolatos oldalon nem találkoztam még. Jó, hogy a saját történeteteket is elmeséli, nekem ez sokszor segít!”

“Kisfiam 6 hónapos korában jött meg a gondolat, hogy ideje jobban beleásni magamat a napirendekbe és az alvását is kicsit rendszerbe szerettem volna rakni.Ekkor találtam rá Lilla lillac_dreams Instagram profiljára és azóta is bőszen olvasom a bejegyzéseit, szerintem nem maradt ki egy se!Sokat köszönhetek a kérdés matricáknak, felérnek egy mini konzultációval, mert mindig érthetően és nem ködösen fogalmaz (ellenben sok insta szakértővel). Az általa leírt napirendeket megvizsgálva, sikerült nekünk is kialakítani egy hasznos és a család minden tagjának megfelelőt.Az evés a fiam életében 14 hósan kezdett jó irányba változni, mert mertem határokat húzni az étkezések körül. A cicizés szervezettebb lett, most már 18 hósan csak alvások előtt kéri. A cicit az alvási rutin elejére raktuk, nappal és este is.Egyedül alszik a szobájában, az ifjúsági ágyában úgy, hogy előtte mellette aludtam, nagy ágyon és vagy 5-6 x kelt.“

“Amikor a kistesó megszületett, csak pislogtam, hogyan lehet két gyereket menedzselni… Még most is vannak elemek, amivel küzdünk, de nagyon jó volt átbeszélni valakivel az alapokat, kialakítani egy rugalmas napirendet, és nagyon szeretem, hogy Lillához bármikor fordulhatok, ha épp újabb elakadásba ütközünk. Kedves, segítőkész és mindenre van válasza! Köszönöm ”

“Nehéz leírni pontosan, mit is jelent nekem (de az egész családnak), hogy meg találtuk Lillát, de talán a legjobb kifejezés az rá, hogy úgy érzem biztonságban vagyunk. Tudom, hogy mennyire fontos az alvás, 5 éve tanulom a gyerekek alvásának miértjét, nem csak azért, mert van 2 gyerekem, hanem mert tényleg nagyon érdekel, de közben arra is rájöttem, hogy nem csak az mennyire fontos, hogy ők jól aludjanak, HANEM HOGY ÉN IS! Mert csak úgy tudok funkcionálni rendes anyaként és feleségként, amúgy is akkora az alvás igényem, mint egy csecsemőnek, sajnos ez mindig is így volt, de most aztán tényleg meg kellett értenem, hogy mennyire fontos, hogy ÉN IS aludjak. Tehát az, hogy megtaláltam őt , az tényleg biztonságot jelent nekem, mert ha nem alszunk, minden elromlik nappal is, viszont nem kell megijedni, mert tudom, hogy rá számíthatok. Imádom a stílusát, hogy laza és hihetetlenül kedves, néha olyan érzés, mintha barátok lennénk. Mindig szinte azonnal válaszol és az ötletei annyira életszerűek, annyira gyerek és felnőtt barátok, annyira egyszerűek (a jó értelemben) sokszor és olyanok mint egy brutális heuréka, hogy TÉNYLEG ez a baj, hogy nem jutott eszembe eddig?? Sokszor írni se kell, mert minden posztja tanulságos és meg lehet azokban is találni sokszor a választ.”

“Számomra nagyon fontos volt, hogy olyan valakitől kérjek segítséget, akinek rengeteg igazi tapasztalata van a babák alvási szokásaival kapcsolatban, így több ismerősöm is a Lilla oldalát ajánlotta!Rögtön láttam a posztok alapján, hogy óriási tudás van mögötte, és nem csak az alvást nézi, hanem egészben a baba fejlődési idejének megfelelően az összes többi fontos tényezőt is! A rengeteg kérdezz-felelek highlightból is sokat lehet tanulni!A konzultáción Lilla végig érdeklődő volt, laza es semmivel kapcsolatban nem tett negatív megjegyzést, így bátran el lehetett mondani a saját kis dolgainkat, bajainkat!Lilla nekünk sokat segített a napi rutin kialakításában is, elmondott számos hasznos infót is, amit be tudtunk építeni a mindennapjainkba! Mi azóta több barátunknak is ajánlottuk és azóta volt olyan is, akinek pár nap után csodálatosan aludt éjszaka a babája.”

“Őszintén az én kisfiammal nem volt gond, így utólag átgondolva, de nem volt mellettem senki, aki ezt megmondta volna. Nekem Lilla volt az, aki azt mondta ez mind normális, el fog múlni és simuljak bele, amúgy meg ha nem komfortos, így-így és így tudsz változtatni. Szóval szerintem tök fontos ez is, hogy Lilla a nagy egészet nézi és nem a babákban keresi a “hibát”, hanem rávilágít (amúgy utólag evidens) dolgokra. Azóta is minden szuper és jól alszik, alszunk!”

“Gyakorlatilag Lillának köszönhetjük, hogy lett napirendje az akkor 4 hónapos kislányunknak és hogy tisztába kerültünk az alapokkal (életkornak megfelelő napirend, rutinok stb.). Nagyon segítőkész, gyakorlatias, életszerű tanácsokat ad, amik valóban személyre (családra) szabottak. A tanácsadást kővetően is minden esetben készségesen válaszolt, amikor kérdéssel fordultam hozzá.”

“Először Instagramon kezdetem követni Lillát. Tanácsait, javaslatait követve nagyon szépen kialakítottam a napirendet. A javasolt alvási időablakok, és a fix alvás előtti rutin segítségével a hosszú altatások 15 percre rövidültek. Azonban mivel kisfiam a sok változtatás ellenére még mindig éjjel is sokat ébredt, és nappal is 45-50 perc után megébredt, konzultáció keretében is “találkoztam” Lillával. Itt további személyre szabott ötleteket, tanácsokat adott. A konzultációt követően többször kerestem kérdéseimmel, amikre mindig válaszolt. Én szívből ajánlom Lilla oldalát mindenkinek, mert rengeteg info van fent posztok és korábbi kérdezz-felelek formájában, a konzultáció során pedig a gyerkőcre személyre szabottan lehet továbblépni. Én csak egyet bánok, hogy nem korábban találtam Lilla oldalára, és kértem hozzá időpontot!”

„Lillát az Instagramon kezdtem követni. A kisfiam kb. 10 hónapos lehetett, amikor mindent megpróbáltam, de az éjjeleink 2-3 órás babapartykban folytak, amely egy idő után mindenki kimerített. A próbálkozások után foglaltam Lillához időpontot, és mire elérkeztünk a „meetingig” megoldódott a helyzetünk ( felült a gyermek ) , de akkor sem mondtam le, és milyen jól tettem. Rengeteg hasznos tanácsot kaptam az előttünk álló időszakra, amely iszonyatosan jól jött a következő alvásmegborulásnál. Nem csak az alvásról tudtunk beszélgetni, de mintha régi barátnők lettünk volna, megosztotta velem a tapasztalatait nevelés, hozzátáplálás, mozgásfejlődés kapcsán. Mai napig megnyugtatóak számomra a posztjai. Ha valamiben elakadok alvás terén, azonnal böngészem, és biztos szembejön egy trükk. És külön kiemelném, hogy az egyik megborulás után, VASÁRNAP kerestem fel üzenet formájában, és azonnal válaszolva, maximális segítőkészséggel oldotta meg a problémánkat az 1-2 alvás váltás közötti időszakban. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Kevés ilyen segítőkész, minden irányban nyitott és elfogadó szakember van!”